Contactati-ne la:0764.379.3170754.455.425

Upgrade turbine auto

Turbina Upgrade

Servicii turbo upgrade 

Doriti mai multi cai din motorul dumnevoastra ?


Doriti sa schimbati turbina cu una mai mare pentru mai multa putere ?NOI VA OFERIM CEA MAI IEFTINA SOLUTIE DACA VA GANDITI LA SCHIMBAREA TURBOSUFLANTEI CU UNA MAI MARE!
Acum aveti solutia! Fie ca este vorba de o turbina in perfecta stare fie ca este vorba de o turbina defecta noi o putem transforma intr-o turbina upgrade pentru performante sporite;

Ca sa intelegeti mai bine,luam ca exemplu un Audi 2.0 TDI BKD 140 cai modificat de noi caruia i s-a facut un upgrade turbo :
Cu cel mai performant soft masina ajungea la maxim 170 cai dupa care turbina de fabrica se spargea nefacand fata cererii de presiune.S-a scos tot interiorul turbinei s-au pus un ax nou,o admisie de 2.5 (se putea si mai mult) si paleti admisie mariti(poza),s-a refacut softul si masina a scos peste 200cai,turbina nu este fortata ci lucreaza in parametrii optimi la acest numar impresionant de cai
 Cu alte cuvinte pentru pasionatii de tuning putem transforma orice turbina ce echipeaza masina de fabrica intr-una upgrade!
NOI VA OFERIM CEA MAI IEFTINA SOLUTIE DACA VA GANDITI LA SCHIMBAREA TURBOSUFLANTEI CU UNA MAI MARE

O mica parte din masinile cu turbosuflante upgrade,efectuate de noi!Ne situam categoric pe primul loc in tuningul pe motoarele diesel din Romania !
Costul unui Turbo Upgrade incepand cu 400e  
Pentru detalii si intrebari va asteptam la: 0764.379.317